logo
logo

Søk

Du er her:

 • Hjem
 • Vårt nye talevarslingssystem - Variodyn ONE!

Vårt nye talevarslingssystem - Variodyn ONE!

Forbedret talevarsling i bygningen, raskere respons på nødsituasjoner og avanserte annonseringer – vi er stolte av å introdusere Honeywell’s nye talevarslingsplattform VARIODYN ONE. Det perfekte samspill mellom teknologi, design og ytelse - neste generasjon av den pålitelige VARIODYN-serien som brukes i noen av de største og mest komplekse installasjonene over hele verden.

Høydepunkter i VARIODYN ONE

 • Bransjeledende ytelse: Leverer klar, ren lyd med høy forståelighet ved hjelp av digital signalbehandling (DSP). VARIODYN ONE bruker førsteklasses lydkomponenter som optimerer budskapet i nødsituasjoner.
 • Lavere totale eierkostnader: Innebygd høyttalersonematrise og effektdelingsforsterkere gjør systemet lønnsomt. I tillegg minimeres plassbehovet, samtidig som installasjons- og vedlikeholdskostnadene reduseres. 
 • Raskere integrasjon: Bruker vanlige lydprotokoller som gjør det enklere å integrere den med andre systemer på stedet, for eksempel DANTE A/V- og SIP-kommunikasjon i fremtiden, uten ekstra utstyr eller I/O-moduler. 
 • Nytt intuitivt grensesnitt: Gjør det mulig for  sikkerhetspersonell å overvåke og forstå systemets generelle status, slik at det er klart til å kommunisere nødsituasjoner eller andre beskjeder.
 • Klargjort for fremtiden: Har en fleksibel arkitektur og standardprotokoll som gjør at VARIODYN ONE kan konfigureres for dagens forretningsbehov. Samtidig som det gir skalerbarhet for å møte evt. fremtidige utvidelser.
 • Praktisk helhetsløsning: VARIODYN ONE leverer EN54-sertifiserte komponenter, talevarslinghøyttalere, spesialiserte prosound høyttalere, intercomsystem (innendørs / utendørs / EX godkjent) og tredjepartsintegrasjon.
   

Lær mer om VARIODYN ONE:

Produktoversikt inkl. datablader
Brosjyre
 

Contact info:  
Honeywell Life Safety AS  
Postboks 263  
NO-1372 Asker  
+47 32 24 48 00  
   

 
 

 
 

Connect with us:
 1. Norway
 2. Sweden
 3. Denmark
 
   
 

Honeywell Privacy Statement
Your Privacy Choices 
Cookies Global Unsubscribe

  © Honeywell Life Safety AS - 2023