logo
logo

Søk

Du er her:

Nødlys for alle typer bygg

Lovverk og forskrifter setter strenge krav til nødlysanlegg for nybygg og rehabilitering. Hos oss finner du produktene som tilfredsstiller forskriftene og dine krav til driftssikre løsninger.

Det fundamentale prinsipp i nødlys er å sørge for kraftforsyning til nødlysarmaturer når svikt i den normale spenningstilforselen i et bygg eller deler av et bygg oppstår. I vårt sortiment har vi produkter både for sentraliserte og desentraliserte løsninger.  Sentraliserte systemer er systemer hvor nødlysene mates fra en sentral batteribank, mens de i desentraliserte systemer har innebygd batteripakke.


LIFE-X  -  Komplett desentralisert nødlysportefølje med unik linse og LED

Våre desentraliserte nødlysarmaturer har fått oppgradert software, som nå gjør det mulig å bruke samme armaturserie til 5 ulike løsninger. Du har friheten til å velge hvilken løsning som passer ditt bygg! I tillegg har armaturserien fått ny linse og LED, som gir opptil 100% større monteringsavstand. Kombinert med bakoverkompabilitet og vårt fokus på enkel og rask montering, gir LIFE-X deg unike muligheter - både i nybygg og rehabiliterings-/oppgraderingsprosjekter.  Les mer om LIFE-X her. 


CBS Penta  -  Sentralisert adresserbart nødlyssystem

Vi tilbyr også et bredt utvalg av sentraliserte LED-armaturer med tilbehør og sentraler egnet for større bygg. Til sammen gir dette oss markedets bredeste nødlysportefølje!
 

 

 

Kontakt:

Telefon

      815 03 180

Tast 1 - Ordre/bestilling 
Tast 2 - Teknisk support


      815 44 045

Tast 2 - Serviceoppdrag
Tast 4 - Retur
Tast 5 - Reklamasjoner
Tast 6 - Tilbud serviceavtale

Sentralbord: +47 32 24 48 00


 

Contact info:  
Honeywell Life Safety AS  
Postboks 3514  
NO-3007 Drammen  
+47 32 24 48 00  
   

 
 

 
 

Connect with us:
  1. Norway
  2. Sweden
  3. Denmark
 
   
  Honeywell Privacy Statement
Global Unsubscribe
  © Honeywell Life Safety AS - 2020