logo
logo

Søk

Du er her:

 • Hjem
 • VARIODYN - profesjonell talevarsling

VARIODYN - profesjonell talevarsling

Honeywell Life Safety lanserer VARIODYN, et kompakt og modulært talevarslingssystem.

Alle systemer som i dag benyttes til talevarsling oppfyller de høyeste kravene til sikkerhet med EN 54-16 som basis. Med vår nye Variodyn serie har vi tatt steget videre ved å tilby et system som er modulært og skalerbart fra den minste applikasjon til store komplekse bygningsmasser. Med Variodyn går vi fra store avanserte systemløsninger, til frittstående eller nettverksbaserte rackløsninger som med ferdige forbindelser enkelt monteres sammen rett på brukerstedet. Funksjonsmessig tilbyr Variodyn en lang rekke unike funksjoner som gjør at talevarslingssystemet kan benyttes til å dekke mange andre formål i bygget. Variodyn har muligheter for utvidet funksjonalitet slik som bakgrunnsmusikk med automatisk justering av volum, PA og skoleringefunksjon for å nevne noe.

 • Selektiv informasjon
 • Sikker evakuering
 • Utvidet funksjonalitet


VARIODYN kan optimaliseres og tilpasses de spesielle krav som gjelder for ulike typer bygg som skoler, hotell, kjøpesentre, offentlige bygninger eller kontorer. VARIODYN har funksjoner som garanterer effektiv og enkel installasjon. Dette gir god økonomi.

 • Kompakt og modulær
 • Integrert strømforsyning
 • Fleksibel nettverksstruktur
 • Enkel installasjon

Den kompakte Comprio styringsenheten er tilgjengelig i flere forskjellige varianter, og sammen med den nye 4XD125B firekanals forsterkeren representerer den en komplett løsning for mindre og mellomstore bygninger. 4XD125B forsterkeren har også en innebygget strømforsyning/ ladeenhet for nøddrift av mindre systemer. Komponentene er designet for montering i 19” rack. Vi har hentet frem en kompakt og funksjonell rackløsning for Comprio på 12U. Enhetene kan selvfølgelig monteres inn i større rackløsninger om ønskelig. De nye komponentene er kompatible, og godkjent på lik linje med resten av VARIODYN serien.Lær mer....

Gå til produktdatabase
Last ned brosjyre
Last ned produktkatalog


 

Contact info:  
Honeywell Life Safety AS  
Postboks 263  
NO-1372 Asker  
+47 32 24 48 00  
   

 
 

 
 

Connect with us:
 1. Norway
 2. Sweden
 3. Denmark
 
   
 

Honeywell Privacy Statement
Your Privacy Choices 
Cookies Global Unsubscribe

  © Honeywell Life Safety AS - 2023