logo
logo

Søk

Du er her:

  • Hjem
  • Ny distributør - Berggård Amundsen & Co AS

Ny distributør - Berggård Amundsen & Co AS

Honeywell Eltek ønsker hele tiden å forbedre seg, både når det gjelder servicenivå og våre leveringstider for å imøtekomme dine forventninger.

Som tidligere informert, så er Honeywell Eltek nå i ferd med å bevege seg fra prosjektsalg til dedikert partnersalg. Dette betyr at Honeywell Eltek vil fokusere på direktesalg til partnere innenfor fagområdet som selv kan tilby tilhørende tjenester som prosjektering, prosjektledelse, idriftsettelse og service.

For å supportere denne overgangen har Honeywell Eltek inngått en distributøravtale med Berggård Amundsen & Co. Honeywell sine produkter og løsninger som nå er tilgjengelige gjennom Berggård Amundsen & Co AS, omfatter:

  • Honeywell Nødlys
  • Vårt nye Morley-IAS brannalarmsystem

Berggård Amundsen er norsk elektrogrossist med lang historie. Vår nye distributør har fokus på tilgjengelighet av produkter og tjenester for kundene både digitalt og fysisk, gjennom effektiv nettbutikk, lokale butikker med fagfolk, samt logistikkmuligheter som sikrer at kundene får varene som trengs når de trengs. 

I tillegg til Honeywell’s brann- og nødlysprodukter får kunder/partnerne tilgang til Berggård Amundsen & Co AS sine høyt kvalifiserte medarbeidere på 27 ProffPunkt rundt om i hele landet, eksepsjonell support, tjenester og brede portefølje.


Vi oppfordrer dere til å ta kontakt:

Berggård Amundsen & Co AS

Håndverksveien 25
1405 Langhus
Sentralbord: 23 03 63 00
E-post hovedkontor: post@baelgros.no

 Finn ditt lokale ProffPunkt her

Les mer om Berggård Amundsen på deres hjemmeside: berggardamundsen.no

 

 

Contact info:  
Honeywell Life Safety AS  
Postboks 263  
NO-1372 Asker  
+47 32 24 48 00  
   

 
 

 
 

Connect with us:
  1. Norway
  2. Sweden
  3. Denmark
 
   
 

Honeywell Privacy Statement
Your Privacy Choices 
Cookies Global Unsubscribe

  © Honeywell Life Safety AS - 2023