logo
logo

Søk

Du er her:

  • Hjem
  • Adresserbare systemer - Delta

Adresserbare systemer - Delta

Delta-konseptet består av byggeklossene Delta OP og Delta DA adresserbare enheter. Delta OP er et operatørpanel som utgjør grensesnittet til operatøren.

Delta Net
Alle Delta komponenter og sentraler kan settes i et Delta Net som kommuniserer på en lukket eBus. Delta Net kan bygges ut til å omfatte i alt 159 systemer med like mange detektorsløyfer. På adresserbare systemer kan hver sløyfe ha opptil 126 enheter. Med Delta Net er det mulig å integrere brannalarm, nødlysanlegg og talevarsling i ett og samme nettverk. 

I et adresserbart brannalarmsystem som Delta-serien, har hver detektor sin egen adresse med tilhørende stedsangivelse. I en oppstått situasjon vil det på sentralen komme en melding som angir både type hendelse og stedsangivelse med adresse og kundetekst. Det sikrer at man orienterer seg raskt og enkelt. Dette gir store muligheter for seksjonering med hensyn til alarmering. Hvilke områder man ønsker å alarmere, baseres på området (sonen) som det meldes brann fra.

Delta Sentraler
Her kan man velge mellom ulike løsninger, Delta OP betjeningspanel eller Delta compact. Delta DA (Deteksjons- og alarmmodul) er en modul med styringsfunksjoner og I/O-enheter (sløyfekort). Delta DA er hovedmoduler i 2 og 4 sløyfers Compact sentraler. Compact sentralene leveres med og uten integrert OP i døren.

IQ8Quad detektorer
Våre adresserbare løsninger har avanserte og intelligente detektorer som overvåker miljøet og tilpasser seg dette, samtidig som de er i stand til å skille mellom forskjellige typer røyk, damp, støv osv. Dette sikrer at uønskede alarmer unngås. Detektorene kan leveres med innebygde alarmorganer; en enhet som er intelligent detektor, samt alarmering med flash, summer og talemelding.

 

 

Kontakt:

Telefon

      815 03 180

Tast 1 - Ordre/bestilling 
Tast 2 - Teknisk support


      815 44 045

Tast 2 - Serviceoppdrag
Tast 6 - Tilbud serviceavtale

Sentralbord:
+47 32 24 48 00


 

Contact info:  
Honeywell Life Safety AS  
Postboks 3514  
NO-3007 Drammen  
+47 32 24 48 00  
   

 
 

 
 

Connect with us:
  1. Norway
  2. Sweden
  3. Denmark
 
   
  Honeywell Privacy Statement
Global Unsubscribe
  © Honeywell Life Safety AS - 2020