logo
logo

Søk

Du er her:

  • Hjem
  • Sertifiseringskurs 2024

Sertifiseringskurs 2024

New Partner Training er et 2-dagerskurs, for å sikre bedre forståelse av hva man lærer på det første sertifiseringskurset man gjennomfører. Vi oppfordrer alle til å gjøre seg kjent med både oppgaver og lærestoff. Alle våre kurs er rettet mot serviceteknikere hos avtalepartnere og vil gi en innføring i programmering og idriftsettelse av våre Delta brannvarslingssystemer. Det gis blant annet opplæring i bruk av programmeringsverktøyene FireWin Explorer (FWE) og Firmware Downloader (FWD).

1. New partner training
Kurset inneholder innføring i hvordan brannvarslingsanlegg er oppbygd og hvordan programmere brannalarmutstyr med Firewin Explorer (FWE), dets funksjoner og virkemåte. Vi ønsker å øke forståelsen med blant annet flere praktiske oppgaver i hvordan man bruker FWE.

Sertifiseringen for nivå New partner training er gyldig i 1 år. I praksis betyr dette at neste nivå (Advanced partner training) skal utføres i løpet av påfølgende år.

2. Advanced training - 1 år etter gjennomført New partner training
Dette er et påbyggingskurs til New partner training med videreføring i FWE for blant annet programmering av brannvarslingssystemer i nettverk/system og avansert programmering . Det er et krav at man må ha gjennomført New partner training før man melder seg på til Advanced partner training. Advanced partner training kan gjennomføres allerede etter 1 år etter gjennomført New partner training.

Vi anser de som har gjennomført Advanced partner training som totalt Sertifisert til å utføre service, vedlikehold, programmering og idriftsettelse av Delta brannvarslingsanlegg levert av Honeywell Life Safety AS. NB! Sertifiseringen vil ha varig gyldighet så lenge den sertifiserte har sitt arbeidsforhold i firma med gyldig samarbeidsavtale med Honeywell Life Safety AS.

Videregående kurs - frivillig
Vi tilbyr Partner Upgrade Training for de som er Sertifiserte og har gjennomført Advanced partner training. Dette er et kurs for de som ønsker kompetanse utover programmering av Delta systemer og vil være et kurs for de som vil utvide sin kompetanse. 

Kurset inneholder bl.a. programmering og idriftsettelse av forskjellig type spesialdetektorer eksempelvis aspirasjon, linjedetektor, IQ8 Quad parameter og alarmeringssettinger i tillegg til Delta Duo og annet. Kurset tar også for seg programmering av FWE opp imot de spesifikke produktene.

Re-sertifisering – for den som føler seg usikker
For de som har gjennomført sertifiseringskurs, men føler seg usikre av forskjellige grunner, kan vi tilby re-sertifisering. Dette innebærer at man tar opp igjen New Partner training og/eller Advanced partner training etter behov.

Samarbeidsavtale - Kurspåmelding 

Det kreves gyldig Samarbeidsavtale for å melde på deltakere til New partner training, Advanced partner training og eventuelt Partner Upgrade training.

Ved eventuelle spørsmål til kurs eller påmelding, ta kontakt med odd.pettersen@honeywell.com

PS! Meld fra senest 2 dager før kurs dag om påmeldt kandidat ikke kan møte på kurs. Ved ikke varslet fravær vil et gebyr bli fakturert for ingen oppmøte til kurs.

Kurslokaler og hotell
Kursene holdes i våre lokaler i Asker. Generelle datakunnskaper er nødvendig.
Kursene tar ikke for seg selve faget brannalarm/regelverk.

Honeywell Life Safety AS
Solbråveien 23
1383 Asker

Klikk her for kart/veibeskrivelse og bilde av bygget 

NB! Husk ta med egen PC.

Deltakerne står selv for transport og overnatting, mens kursarrangør dekker lunsj.
Ved behov for hotell, ta kontakt med vårt avtalehotell.

Vårt avtalehotell er Scandic Asker, med kort avstand fra togstasjonen/flytoget. 
Scandic Asker
Askerveien 61
1384 Asker

Ved booking, klikk her. NB! Oppgi alltid avtalekoden D001325240

Velkommen til sertifiseringskurs!

 

Velkommen til kurs

 

Sertifiseringskurs


 

     

Kursdatoer


 

Juni:

25 juni
Advanced Training 1 dag kurs i Asker. Honeywell’s Lokaler


26-27  juni
New Partner Training . 2 dagers kurs i Asker. Honeywell’s Lokaler

 

 

 

 

Contact info:  
Honeywell Life Safety AS  
Postboks 263  
NO-1372 Asker  
+47 32 24 48 00  
   

 
 

 
 

Connect with us:
  1. Norway
  2. Sweden
  3. Denmark
 
   
 

Honeywell Privacy Statement
Your Privacy Choices 
Cookies Global Unsubscribe

  © Honeywell Life Safety AS - 2023