logo
logo

Søk

Du er her:

INTEVIO hovedstyreenhet

Art.nr. RK-MCU

Beskrivelse

Honeywells INTEVIO lydanlegg og talevarslingssystem (PA/VA) er den perfekte løsningen for små og middels store bygninger. Det er et kostnadseffektivt, integrert system som gir en stabil og fleksibel lydanlegg- og talevarslingsløsning (PA/VA) som er enkel å bruke. RK-MCU hovedstyreenhet er den sentrale styreenheten for PA/VA-systemet INTEVIO, som brukes til å styre og overvåke alle enheter og utføre diverse operasjoner. RK-MCU tilbyr funksjonene lagring av lyd, utsending av lyd, sonekontroll, overvåking, tidskontroll og feildiagnose. Den innebygde digitale effektforsterkeren på 500 W kan drive opptil 8 høyttalerkurser, og fyller dermed behovene for mindre PA/VA-anlegg. Den kan også kobles til soneutvidere for å øke systemets kapasitet etter behovene ved større anlegg. Styreenheten tar seg av flere funksjoner som lydlagring, avspilling, sonekontroll, lydovervåking, planlagt lydutsending og feildiagnose. INTEVIO-systemet er et fullstendig overvåket system som kan overvåke og rapportere om feil i tilknytning til hovedstrøm, reservestrøm, CPU, mikrofon, forsterkere, høyttalerkurser og potensialfrie innganger. Feilopplysninger vises på LCD-skjermen og feillogger lagres i det interne minnet. Hvis CPU-en i RK-MCU svikter, vil INTEVIO-systemet likevel la brukeren gjøre direkte kunngjøringer (All Call) med PTT-mikrofonen i nødstilfeller. RK-MCU har en innebygd timer og støtter konfigurerbar planlagt lydutsending. RK-MCU lar brukere ta opp midlertidige meldinger i det innebygde minnet på 1 GB med PTT-mikrofonen eller mikrofonstasjon og sende dem ut uten konfigurasjon. Dette gir mer effektiv drift i bruksområder som små kjøpesentre/supermarkeder der reklamemeldinger oppdateres ofte. RK-MCU har en innebygd automatisk omstillingsfunksjon og tillater forskjellige reserveforsterker konfigurasjoner som kan tilpasses forskjellige applikasjoner. For å ha reserveløsning for alle forsterkerne i systemet, er det tilstrekkelig med en reserveforsterker, noe som gir en betydelig reduksjon av kostnadene ved å eie reserveforsterkere.
 • Integrert styreenhet for lydanlegg og talevarslingssystem
 • Maksimalt 8 høyttalersoner med maksimal nominell effekt på 500 W for hver av høyttalerkursene
 • 10 overvåkede potensialfrie innganger og 8 potensialfrie utganger
 • Innebygd effektforsterker på 500 W klasse D
 • Økt driftseffektivitet: plug-and-play, opptak og avspilling, interaksjon mellom LCD og knapper.
 • Integrering med tredjeparts systemer som brannalarmer gjennom potensialfrie innganger/utganger
 • Integrert opptaker, timer, lydmonitor og reserveforsterkerløs¬ninger av typen en-for-alle
 • Støtter både en og to kanaler
 • To aux-innganger og en MIC/LINE-inngang
 • Støtte for eksterne effektforsterkere
 • Innebygd standardkonfigurasjon tilrettelegger for bruk umiddelbart etter montering. Systemets funksjoner kan også programmeres gjennom konfigurasjonsprogramvare
 • Innebygd flashminne på 1 GB og SD-kort på 4 GB for lagring av lydfiler, opptaksfiler, konfigurasjonsdata og loggfiler.
 • Styring av alle kunngjørings- og nødutsendingsenheter i systemet, med statusinformasjon for enheter og styring via LCD-skjermen.
 • Fleksibel effektfor¬sterkerredundans. En reserveforsterker kan fungere som erstatning for alle forsterkerne i systemet.

Tekniske data

Størrelse (BxHxD), mm580x279x552
VoltAC 100–240 V
Frekvens min., Hz50/60
GodkjenningerEN54-16 CE/CB

Tilbehør

 • HN-PTT Mikrofon med sendeknapp (PPT)
Contact info:  
Honeywell Life Safety AS  
Postboks 263  
NO-1372 Asker  
+47 32 24 48 00  
   

 
 

 
 

Connect with us:
 1. Norway
 2. Sweden
 3. Denmark
 
   
 

Honeywell Privacy Statement
Your Privacy Choices 
Cookies Global Unsubscribe

  © Honeywell Life Safety AS - 2023