logo
logo

Søk

Du er her:

  • Hjem
  • Sertifiseringskurs 2018

Sertifiseringskurs 2018

New Partner Training er et 2-dagerskurs, for å sikre bedre forståelse av hva man lærer på det første sertifiseringskurset man gjennomfører. Vi oppfordrer alle til å gjøre seg kjent med både oppgaver og lærestoff. Alle våre kurs er rettet mot serviceteknikere hos avtalepartnere og vil gi en innføring i programmering og idriftsettelse av våre Delta brannvarslingssystemer. Det gis blant annet opplæring i bruk av programmeringsverktøyene FireWin Explorer (FWE) og Firmware Downloader (FWD).

1. New partner training
Kurset inneholder innføring i hvordan brannvarslingsanlegg er oppbygd og hvordan programmere brannalarmutstyr med Firewin Explorer (FWE), dets funksjoner og virkemåte. Vi ønsker å øke forståelsen med blant annet flere praktiske oppgaver i hvordan man bruker FWE.

Altså, for nytt personell som skal sertifiseres må kandidat gå inn via link lenger ned i skrivet, og under kategori Norsk programpakke laste ned program. Påmelding til training må gjøres senest 1 uke før kurs dag. Se påmeldingslink under.

Sertifiseringen for nivå New partner training er gyldig i 1 år. I praksis betyr dette at neste nivå (Advanced partner training) skal utføres i løpet av påfølgende år.

2. Advanced training - 1 år etter gjennomført New partner training
Dette er et påbyggingskurs til New partner training med videreføring i FWE for blant annet programmering av brannvarslingssystemer i nettverk/system og avansert programmering . Det er et krav at man må ha gjennomført New partner training før man melder seg på til Advanced partner training. Advanced partner training kan gjennomføres allerede etter 1 år etter gjennomført New partner training.

Vi anser de som har gjennomført Advanced partner training som totalt Sertifisert til å utføre service, vedlikehold, programmering og idriftsettelse av Delta brannvarslingsanlegg levert av Honeywell Life Safety AS. NB! Sertifiseringen vil ha varig gyldighet så lenge den sertifiserte har sitt arbeidsforhold i firma med gyldig samarbeidsavtale med Honeywell Life Safety AS.

Videregående kurs - frivillig
Vi tilbyr Partner Upgrade Training for de som er Sertifiserte og har gjennomført Advanced partner training. Dette er et kurs for de som ønsker kompetanse utover programmering av Delta systemer og vil være et kurs for de som vil utvide sin kompetanse. 

Kurset inneholder bl.a. programmering og idriftsettelse av forskjellig type spesialdetektorer eksempelvis aspirasjon, linjedetektor, IQ8 Quad parameter og alarmeringssettinger i tillegg til Delta Duo og annet. Kurset tar også for seg programmering av FWE opp imot de spesifikke produktene.

Re-sertifisering – for den som føler seg usikker
For de som har gjennomført sertifiseringskurs, men føler seg usikre av forskjellige grunner, kan vi tilby re-sertifisering. Dette innebærer at man tar opp igjen New Partner training og/eller Advanced partner training etter behov.

Samarbeidsavtale - Kurspåmelding 

Det kreves gyldig Samarbeidsavtale for å melde på deltakere til New partner training, Advanced partner training og eventuelt Partner Upgrade training.

Påmelding må gjøres av sertifiseringsansvarlig via linken. her  

Ved eventuelle spørsmål til kurs eller påmelding, ta kontakt med nordic.support@honeywell.com

PS! Meld fra senest 2 dager før kurs dag om påmeldt kandidat ikke kan møte på kurs. Ved ikke varslet fravær vil et gebyr bli fakturert for ingen oppmøte til kurs.

Kursopplysninger 
Kursene holdes i våre lokaler på Lierstranda / Drammen. Generelle datakunnskaper er nødvendig. NB! Kursene tar ikke for seg selve faget brannalarm/regelverk.

Følgende må gjøres før Training kan utføres:

  • Installasjon av programmene FWE og FWD installeres fra installasjonspakke via linken for påmelding og må utføres før New partner training, se beskrivelse i installasjonspakke.
  • Lisens for FWE og FWD-program leveres ut på kurs dagen av kurs/foredragsholder.
  • Download-kabel kan bestilles hos vårt ordrekontor, art.235750 eller lages selv etter guide for kabel  til Delta (se installasjonspakke)
  • Kursdeltaker kan få låne pc for kurs dagen, men oppfordres til å ta med egen PC.

Deltakerne står selv for transport og overnatting, mens kursarrangør dekker lunsj.
Ved behov for hotell, ta kontakt med vårt avtalehotell.

Gå inn på vedlagt link eller ring følgende tlf nr: 32805190 og oppgi at du skal på kurs til Honeywell, oppgi følgende avtale kode: 971372.
https://www.nordicchoicehotels.no/clarion-collection/clarion-collection-hotel-tollboden/  

Velkommen til sertifiseringskurs!

 

Velkommen til kurs

 

Sertifiseringskurs


 

     

Kursdatoer
 

Januar                                                 
17.jan - 18. jan. New partner training

Februar                                                 
7.-8. feb. New partner training

14. feb. Advanced training                                     


Kurspåmelding
(gjøres av sertifiseringsansv.)

Kart/veibeskrivelse

Contact info:  
Honeywell Life Safety AS  
Postboks 3514  
NO-3007 Drammen  
+47 32 24 48 00  
   

 
 

 
 

Connect with us:
  1. Norway
  2. Sweden
  3. Denmark
 
   
  Honeywell Privacy Statement
  © Honeywell Life Safety AS - 2018